Hogy készítik a panírozott hagymát? Lent a többi
Figyelt kérdés
Egyszer étteremben ettem azt hiszem szalma hagyma volt a neve. Lehet nem szalma hagyma a neve, nem tudom de nagyon ízlett. Szeretnék készíteni, ha tudtok segíteni akkor lécci írjátok le hogyan kell csinálni, mert ez lenne a holnapi vacsora :P köszi2010. júl. 27. 22:26
1/11 anonim válasza:
Fogják a hagymát és bepanírozzák.
2/11 anonim válasza:
Bocsi,a kérdésedre nem tudom a választ,csak jót nevettem mert a hagymát hangyának olvastam... Panírozott hangya... :D
Késő van már :)
3/11 anonim válasza:
Ugyanúgy bepanírozod, mint bármi mást? : )
4/11 anonim válasza:
Szerintem azt nem kell panírozni, csak megsózod, lisztbe forgatod és megsütöd.
5/11 anonim válasza:
Úgy kell csinálni, ahogy az utolsó mondta, a tojás, és a zsemlemorzsa elmarad... így lesz szalma hagyma. :))
6/11 anonim válasza:
ha a hagyma karikára gondolsz,akkor nekem anyukám<3 úgy szokta csinálni,hogy a sonkahagymát(hosszabb,vastagabb,nagyobb fajta) felkarikázza,és a közepét kiszedi. utána tojásba és zsemlemorzsába forgatja (mert nem eszek lisztes dolgokat :D) és olajban megsütni és ennyi. és nyamiii,de ennék egy kicsit most is :D
7/11 anonim válasza:
Én vöröshagymát szoktam, felszeletelem vastag karikákra, aztán szétszedem, hogy kb 2 réteg legyen egyben, ezt rendesen bepanírozom (list-tojás-morzsa) és olajban kisütöm. Vendégvárónak is szoktam csinálni, főleg ha nincs pénzünk, ha jól átsütöd, finom édeskés lesz és egyáltalán nem csíp, mindenki szerette eddig.
8/11 anonim válasza:
Anyukám paprikás lisztbe forgatta a hagymaszeleteket.Vagyis inkább a hagymakarikákat,mert a közepét ő is kiszedte.
9/11 anonim válasza:
Sült hagyma:
A hagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. kb. 3-4 mm szélesre. Karikákat egymástól elválasztjuk (szétnyomkodjuk) sózzuk, majd egy tálban liszttel megszórjuk, összerázzuk.
Felforrósított olajban kisütjük.
Én zárható műanyagdobozban szoktam "belisztezni".
10/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. júl. 28. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!