Miért lesz mindig élesztő ízű és szagú a kelt tésztám?
Figyelt kérdés
Pontosan követem a receptet, ès mégis.2020. márc. 30. 23:47
1/6 anonim válasza:
Vagy túl sok benne az élesztő. Vagy nem kel meg eléggé a tészta, vagy nincs rendesen átsülve.
Milyen receptet használsz? Vagy minden receptnél így van?
Ha minden receptnél, akkor lehet, nagyon hideg anyagokkal dolgozol, és azért nem kel meg rendesen.
2/6 anonim válasza:
A legtöbb receptnél túl sok élesztö van megadva, mert akkor gyorsan megkel a tészta.
Próbáld ki, hogy a fele mennyiséget használod és valamivel tovább keleszted. Ne az idöt nézd, hanem a tészta méretét.
3/6 anonim válasza:
A régi fajta Budafoki élesztő nem jo, inkább a szárított !!
Nekem amikor azt használtam mindig elesztoszagu lett de szaritottal meg nem ....pedig ugyanaz a recept amit sokszor elkészítettem már
5/6 anonim válasza:
ma 09:04-es: ez azért van, mert egy csomag szárított élesztö fele annyi, mint egy csomag friss!
6/6 anonim válasza:
Tudom igen ,az alapján hasznalom a hátulján is Rá van irva mennyinek felel meg. valamiért mégis jobban bevált a szárított 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!