Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell a cukrászdai puncsos...

Hogy kell a cukrászdai puncsos tortát vagy puncsos minyont készíteni?

Figyelt kérdés
A keresőbe én is be tudom írni, hogy puncsos minyon, de valahogy nem az igazi... én annak a finom rózsaszínnek a receptjét keresem, amibe ott vannak a piskóta és a sárgabaracklekvár darabok... az igazit! Nem ám, amire ráfogják, hogy puncsos minyon aztán köze sincs hozzá! Talán akad itt egy cukrász =)
2010. júl. 21. 20:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippet =)

Csináltam egyet, és bár kicsit barackos volt, nagyon ízlett.

Sütöttem egy hattojásos kerek tortalapot, azt félbevágtam, ez volt a tortám. Simán csináltam egy háromtojásost, ezt felkockáztam, és amúgy hűlt, 6-7 deka baracklekvárt, 5 cl rumot vagy 2 egész üveg szilasi rumaromát (enyém jamaikai rum volt), 2 nagy narancs levét (1 deci coopos narancsszörp), és egy fél citrom levét összeforraltam. Utána belegyúrtam a háromtojásos piskótát, és valami isteni lett =)

2010. júl. 25. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!