Meddig kell az vaddisznóhúst ecetes vízbe áztatni, hogy ne legyen kellemetlen illata?
Figyelt kérdés
2020. jan. 14. 07:56
1/6 anonim válasza:
Nincs kellemetlen illata. Milyen szaga van? Romlott?
3/6 anonim válasza:
Ha a hús öreg vadkané volt, akkor bizony áztathatod! Ilyenkor az használ, ha kilövés előtt legalább fél évvel kiherélteted!
4/6 anonim válasza:
Én se hallottam még ilyet... A karakteresebb húsokat, mint a vad vagy a birka, esetleg hideg vízben vagy tejben szokták áztatni, bár az sem kötelező. De ecetben?!...
5/6 anonim válasza:
4-es, nem ecetben történő áztatásról volt szó, hanem ecetes vízről! Kerdező, én neha birkát szoktam ecetes vízben áztatni. Forró ecetes vízbe teszem, aztán addig van benne, amíg kihűl. Megpróbálhatod, ha kellemetlennek tartod az illatát. Persze ha egy életerős vadkan volt, nem sokat segít!
6/6 anonim válasza:
Szőke András még kólában is pácolta :)
De sima vörösbor is jó, ha az ecet túl szevidzs valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!