Hizlalobb zsírral főzni, mint olajjal?
Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 20:17
11/21 anonim válasza:
Látszik hogy nem hallottál még a ketogén diétáról. A zsír nem alakul át testzsírrá!
14/21 anonim válasza:
Én kókuszolajat használok.
Tápértékadatok
Kókuszolaj
Mennyiség / 100 g
Kalória (kcal) 862
Lipidek 100 g
Többszörösen telítetlen zsírsavak 1,8 g
Egyszeresen telítetlen zsírsavak 6 g
17/21 anonim válasza:
Még válaszoljon valaki úgy h a fehérje hizlal és akkor aki erre a kérdésre rátalál rájön h az összes tápanyag az életére tör...
18/21 anonim válasza:
Én csak zsírt használok és jó minőségű hidegen préselt olajakat. Nagyon elenyésző a kalória különbség állati zsiradékok és olaj között. Viszont a legtöbb napraforgó olaj nem tolerálja valami jó a tartós magas hőmérsékletet főleg nem ha állandóan újra hevítjük.
19/21 anonim válasza:
Nem, de egészségtelenebb.
A legjobb, ha mértékkel fogyasztod, legyen szó bármelyikről.
Bő olajban/zsirban sütés helyett csináld meg pl a rántott dolgokat, fasírtot a sutoben.
Ha főzöl, akkor öntsd le a feleslegest pl hagyma piritas után.
Érdemes teflonban főzni, így igazából ragadni sem fog, pár csepp elég. Nagy mennyiségben egyik sem jó.
20/21 anonim válasza:
Zsírból nem lesz zsír! Ergo nem hízlal!! Az állati eredetű zsír sokkal egészsegesebb mint bármilyen olaj. Én majd 20kgt fogytam úgy, hogy rengeteg zsírt fogyasztottam (zsíros pirítós, tepertő, kolbász, szalonna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!