Hogy készítsem el a marhahúst, hogx ne érződjön az a jellegzetes szaga?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért de nagyon finnyás vagyok a húsok terén. Általában csirke vagy disznó húst eszek. Még a halat se szeretem. Most valahogy rá szedtem magam, hogy vegyek más fajta husit is. A kacsa jól sikerült a múltkor. Viszont most marhahúst vettem. És olyan legelő vagy silló, vagy mit tudom én milyen szaga van,hogy nem bírom. Tuti hogy friss. Csináltam belőle pörköltet. Párom szerint finom én viszont öklendezek tőle. Kezdhetek a maradékkal valamit vagy ajándékozzam oda?2020. jan. 5. 14:36
11/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy törlődött, pedig zöld kezet nyomtam....
Köszi a tippeket. Volt rajta egy kevés faggyú, azt el távolítottam. Lehet a fűszerezést szúrtam el vagy tényleg a szülés utáni hormonok miatt változott meg az ízlésem.
Amúgy nem erőltetem, még nem csináltam marha húsból semmit, csak daráltan használtam hamburgerhez, lehet azért szokatlan az ize. Amit más csinált pörköltet, vadast stb az ízlett. Ezekszerint majd másnál eszek, mert béna vagyok az elkészítésében 🤔
2020. jan. 5. 18:14
12/13 anonim válasza:
fagyaszd le es majd kesobb megcsinalod, vagy a ferjed. esetleg huslevesbe belefozod (nemtudom milyen resze) fotten is nagyon finom, fokhagymaszosszal pl. parod megeszi
13/13 anonim válasza:
Valószínűleg nem a főzőtudományoddal van baj, hanem a hormonokkal, össze tudják zavarni a szaglást és az ízérzékelést 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!