A férjem marhahúst akart csinálni, de nem pácolta be, csak fél órára és úgy sütötte meg, hogy kívül megégett, belül nem sült meg, meg lehet valahogy menteni?















"A férjem marhahúst akart csinálni"
Az OK, hogy marharhúst, de mit akart belöle? Steak-et nem mindenféle húsból lehet (ami jó hozzá, az jó pácolás nélkül is).
De ha így nem ehetö, akkor kevés folyadékkal puhára lehet párolni, csak ez a hús öregségétöl függöen több óta - viszont utána igencsak finom lesz.





Én az égett rész levágnám róla (persze te tudod mennyi égett ) bekenném mustárral, lisztbe mártanám, és kevés olajon átsütném oldalanként 3-4 percig.
A meleg húsokat áttenném egy kikent tepsibe, majd a maradék zsiradékot egy kevés vízzel beforralnám, és ezt a pecsenyelevet ráönteném a húsokra.
Lefóliázva, úgy 30 percig sütném, mivel egyszer már sült.
ha teljesen puha, bármilyen körettel ehető , de egy gyors vadasmártást megérne mellé csinálni, zsemlegombóccal,krumplikrokettel, esetleg makarónival.
Te tudod, mennyit ér ez a hús, hogy mentőakcióba kezdj :)
Végül jó sokáig pároltam,így kb ehető lett.
Nem volt szívem 2 kg húst kidobni.
Szeletben akarta sütni egyébként.
Köszi a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!