Van itt olyan, aki nem szereti vagy kifejezetten utálja a sültkrumplit?
Figyelt kérdés
Én annyira szeretem, hogy bárhol és bármikor megtudnám enni, csak kár, hogy ennyire kaloriás. Szóval el sem tudom képzelni, hogy van olyan, aki nem szereti :))...pedig biztosan akad.2017. szept. 15. 13:43
1/8 anonim válasza:
Egyedül a majonézes krumplisalátát szeretem, illetve a krumplifőzeléket, az összes többi formájában utálom. Megeszem, ha muszáj, de inkább eszem köret nélkül, ha csak krumpli van. :)
2/8 anonim válasza:
Kedvenc köretem :)
Annyira szeretem van hogy sütök pár szem krumplit csak úgy magába elcsipegetem filmezéshez.
A párolt rizsre rá se birok nézni.
3/8 anonim válasza:
En nem ismerek senkit, aki ne szeretne, de biztos van olyan, mert nem vagyunk egyformak. En is nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
Én nem szeretem, mert unalmas íze van, de attól megeszem ha nincs más. Viszont nyersen sokkal jobban szeretem a krumplit
5/8 anonim válasza:
Most bajban vagyok, mert a konkrét kérdésre nem tudok érdemleges választ adni, mert nem tudom, hogy van-e, aki utálja :)Ahogy te mondod "pedig biztos akad ".
Én és a szűkebb-tágabb családom minden tagja imádja a sültkrumplit (de, kizárólag az otthon, friss krumpliból sütöttet )valamint a krumplis ételeket minden formában.
Mint Gombóc Artúr a csokit.
6/8 anonim válasza:
Én imádom, de csak mértékkel eszem. Ez azt jelenti, hogy ha valamelyik családtag sült krumplit eszik, akkor kérek belőle két szemet.
Ha sokat eszem, akkor gyomorgörcsöm lesz tőle.
7/8 anonim válasza:
Semmilyen olajban sült ételt nem szeretek, rég elszokott tőlük a gyomrom. Amikor még nem érdekelt, hogy mit eszem, akkor szívesen ettem elősütött, fagyasztott krumplit, de csak a vékony, ropogós változatokat; a tipikus gyorséttermi gumikrumplitól mindig kedvem támadt kifutni a világból.
8/8 anonim válasza:
7-es. A feleségem szokta úgy is csinálni mostanában a sültkrumplit, hogy csak símán megy sütőpapíron a tepsibe, majd légkeveréses villanysütőben szépen meg lehet sütni. Akár teljesen zsiradék nélkül. Mondjuk pár csepp olajat szokott rá tenni, de szerintem elhagyható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!