Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi értelme van a sütik tetejér...

Mi értelme van a sütik tetejére külön porcukrot szórni? Én kifejezetten nem szeretem. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 12:33
 1/8 Tinker Bell ***** válasza:
100%

Egyrészt azért, mert szépen díszíti a sütit, másrészt azért, ha nem elég édes a süti, harmadrész azért, mert van aki szereti! :)

Én nem szoktam a sütijeim tetejére szórni porcukrot, de nincs úgy vele bajom.

2011. máj. 8. 12:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én lerázom róla, de van aki direkt azt szereti.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, Néha jobban néz ki tőle. Meg kicsit édesíti is. Ízlések és pofonok............
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
En is leszoktam róla ràzni, de széppé teszi a sütiket, csak hàt hizlal is.
2011. máj. 8. 12:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, azért mert szebb tőle :D

De kedves utolsó UGye nem gondolod hogy az csipetnyi porcukor, ami egy sütin van hízlalóbb mint maga a süti..és attól lesz sokkal több kcal benne ?? ;):) sajna ezzel nem úszhatjuk meg ...:)

2011. máj. 8. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóban, díszítés miatt. Nem annyira befejezetlen tőle a süti, ami azért kiállt, hogy "tegyél rám valamit". A legegyszerűbb ilyenkor megszórni porcukorral. No meg előfordul a piskótáknál, hogy ragad a teteje. Cukor ezt eltakarja.

Én lerázom, annyira nem szeretem...pontosabban azt nem, ha beszippantom, és utána krákogok és köhögök. :)

2011. máj. 8. 16:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is mindig lerázom. Utálom a porcukrot. :D
2011. máj. 8. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam ez olyen attól függ dolog... Attól függ, milyen sütin van.

Pl. a linzereken nem szeretem, viszont a szalagos fánkot el nem tudnám képzelni lekvár és porcukor nélkül! :)

2011. máj. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!