Mi értelme van a sütik tetejére külön porcukrot szórni? Én kifejezetten nem szeretem. Ti hogy vagytok ezzel?
Egyrészt azért, mert szépen díszíti a sütit, másrészt azért, ha nem elég édes a süti, harmadrész azért, mert van aki szereti! :)
Én nem szoktam a sütijeim tetejére szórni porcukrot, de nincs úgy vele bajom.
Tényleg, azért mert szebb tőle :D
De kedves utolsó UGye nem gondolod hogy az csipetnyi porcukor, ami egy sütin van hízlalóbb mint maga a süti..és attól lesz sokkal több kcal benne ?? ;):) sajna ezzel nem úszhatjuk meg ...:)
Valóban, díszítés miatt. Nem annyira befejezetlen tőle a süti, ami azért kiállt, hogy "tegyél rám valamit". A legegyszerűbb ilyenkor megszórni porcukorral. No meg előfordul a piskótáknál, hogy ragad a teteje. Cukor ezt eltakarja.
Én lerázom, annyira nem szeretem...pontosabban azt nem, ha beszippantom, és utána krákogok és köhögök. :)
Nálam ez olyen attól függ dolog... Attól függ, milyen sütin van.
Pl. a linzereken nem szeretem, viszont a szalagos fánkot el nem tudnám képzelni lekvár és porcukor nélkül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!