Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen csontos marhahust fozni?

Milyen csontos marhahust fozni?

Figyelt kérdés
Gyerek koromban emlekszem, hogy ettem valami fott marhat. Csontrol fejtettem le a hust. Hasonlot szeretnek fozni-parolni, azaz, csak a huz magaban, mit javasolnatok? (Illetve johet minden mas javaslat a "csak csontos hus ugy magaban" temahoz!)
2019. okt. 16. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A marhaszegy és a borda az, amiben kisebb csont van, ezeken azért elég sok hús is van.

Húslevesbe kiváló! Főzve nagyon finom.

2019. okt. 16. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Farok (ökör uszály): levesbe főzhetjük marhafarok levesnek (ökör uszály leves), párolhatjuk, vagy finom pörköltöt készíthetünk belőle akár vadasan is. Készíthetünk belőle gulyást és ragut is.

Szegy eleje /Brisket/: a marha mellkasának legalsó részén található. Főzve, párolva, töltve és füstölve fogyasszuk. Finom pörkölt készül belőle.

Szegy hátulja /Plate/: nagyjából ugyanazok az ételek készülnek belőle, mint amik a szegy elejéből.

2019. okt. 16. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó.
2019. okt. 16. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Naggyon jókat írtak, kérdező!

Sikerült, főztél?

2022. aug. 19. 06:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Meg nem volt idom, de kosz az emlekeztetot, hamarosan kiprobalom! Es, persze, kosz a tanacsokat! :)
2022. aug. 19. 08:09

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!