Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Segitenétek? Itt ez a recept.

Segitenétek? Itt ez a recept.

Figyelt kérdés

[link]

Kérdésem az, hogy engem sima alaprecept érdekelne amelyikbe nincs túró, de persz ilyen alaprecept amilyen ez a süti recept, mivel ezt szeretném megsütni. De csak egy sima alaprecept érdekelne amelybe tudok tenni levárt.

Köszönöm.


2010. júl. 21. 09:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Linzertészta. Túró helyett zsír,vagy margarin mindenképpen kell bele. Esetleg tej és tojás.

Neten biztosan megtalálod.

2010. júl. 21. 09:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 A kérdező kommentje:

Végülis akkor, annyi margarint teszek hozzá ami jó tésztát ad. Meg egy tojást, hogy fogja össze..

Még vérok azért hétha valaki ir, egy olyant ami nagyon jó és puha lesz a tésztája.

2010. júl. 21. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
linzertésztát hidegben érdemes csinálni, és utána 12-24 órán át hűtőben pihentetni. ebben a melegben sztem lehet, hogy nem lenne tuti ötlet, mert felpuhulna a vajad/margarinod.
2010. júl. 21. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem te erre gondolsz :)

[link]

2010. júl. 21. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, amúgy megjegyezném, hogy ez a túrós tésztás süti nagyon finom! :D megéri megcsinálni!
2010. júl. 21. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim válasza:

[link]


Csak a hozzávalókat nézd..

ilyen tésztát csinálj 2-t, hogy majd egymásra tud teni a két tésztát és a közé kell a lekvár!!

ha kész a tészta kinyújtod, van formáló amivel kivághatsz a tésztából alakzatkat?? ha nincs fogj egy poharat (pezsgőspohár) lisztezd be, és szaggasd azzal..

2 tésztát csinálj, hogy összebird bortíani, megsütöd de már a kivágot alakokat.. és ha kész mindkét tészta.. fogsz egy-egy alakot az egyiket bekened lekvárral és ráteszed a másikat. Nagyon finom. :)

2010. júl. 21. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát én nem linzer tésztára gondolok, hanem olyanra amit linkeltem is. Vagyis kisebb ilyen háromszögű, de kifli állagú tésztára gondoltam, ami ha megsül akkor puha marad a tésztája, nem ropogós, vagy porhanyós.
2010. júl. 21. 11:21
 8/8 anonim ***** válasza:
a porhanyós kifli tésztája, puha, habár a neve nem ezt mondja.
2010. júl. 21. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!