1/2 anonim válasza:
Rakottan, ahogy egyéb kelfélékböl szoktad, csak figyelj, mert hamarébb megpuhul.
Tésztával: a kelt felcsíkozod, kevés olajon megpirítod, füszerezed, keményítövel kicsit süríted a levét, és ráöntöd a megfött tésztára.
Ugyanezt lehet rizzsel, tarhonyával, bulgurral is készíteni
2/2 anonim válasza:
Főzelék. Ugyanúgy kell fűszerezni és elkészíteni, mint a kelkáposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!