Hogyan készítsem el a garnélarákot?
Figyelt kérdés
A minap vásároltam egy hal kereskedésben fagyasztott garnélát, de még soha nem készítettem. Hogyan érdemes készíteni?
Süssem, esetleg főzzem?
Ha a serpenyőben sütöm, akkor hogyan készítsem el?
2019. nov. 30. 15:22
1/3 anonim válasza:
Nálatok nincs bekötve a Google?
shorturl.at/loJO8
3/3 anonim válasza:
Kiengeded. Lemosod. Felitatod papírtörlővel a nedvességet.
Seprenyőbe olivaolaj. Felmelegíted. Bele a garnéla. Csapkodni fog az olaj össze-vissza tegyél rá vagy szűrős fedelet vagy simát.
Fordítsd meg a rákokat, hogy mindkét oldaluk megpiruljon.
Nem kell sokáig sütni, mert elveszíti a roppanósságát és rágós lesz. Úgy is finom, majd belejössz, ha sokszor sütsz.
Végül megszórod sóval és kész. A sóval módjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!