Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan készítsem el a garnélar...

Hogyan készítsem el a garnélarákot?

Figyelt kérdés

A minap vásároltam egy hal kereskedésben fagyasztott garnélát, de még soha nem készítettem. Hogyan érdemes készíteni?

Süssem, esetleg főzzem?


Ha a serpenyőben sütöm, akkor hogyan készítsem el?



2019. nov. 30. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
19%

Nálatok nincs bekötve a Google?

shorturl.at/loJO8

2019. nov. 30. 15:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
24%
Főzni
2019. nov. 30. 16:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
78%

Kiengeded. Lemosod. Felitatod papírtörlővel a nedvességet.

Seprenyőbe olivaolaj. Felmelegíted. Bele a garnéla. Csapkodni fog az olaj össze-vissza tegyél rá vagy szűrős fedelet vagy simát.

Fordítsd meg a rákokat, hogy mindkét oldaluk megpiruljon.

Nem kell sokáig sütni, mert elveszíti a roppanósságát és rágós lesz. Úgy is finom, majd belejössz, ha sokszor sütsz.

Végül megszórod sóval és kész. A sóval módjával!

2019. nov. 30. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!