Balin nevű halat kaptam fagyasztva.2 kg-os darab. Hogyan készitsem el?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 16:23
1/5 anonim válasza:
Mindenképp filézd, rohadt szálkás. Utána mint bármelyik halat. Én maradi vagyok, nekem még mindig a "leghalasabb" a hal simán paprikás lisztben megforgatva és kisütve.
2/5 anonim válasza:
Nagyon finom hal, alig kell fűszerezni. Paprikásan kisutod. Jó étvágyat
3/5 anonim válasza:
Első vágj a témát. Inkább fogni jó. Enni nehéz. Irdatlan szálkás szinte mindenhogyan.
4/5 A kérdező kommentje:
Akitől kaptam azt mondta, hogy egy ekkora darabnak jó nagy szálkái vannak, könnyen ki lehet szedni belőle egyben sütés után.
2019. aug. 30. 17:02
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy balint vétek olajban kisütni! Meg úgy minden rablóhalat...
Mint egy csukát! Szalonnával megtüzdelni, tejföllel leönteni, be a sütőbe!
Úgy lesz a legjobb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!