Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fácánt hogyan készítsem?

Fácánt hogyan készítsem?

Figyelt kérdés
Nem akarom szalonnával tűzdelni. Csak a 2 combot sütöm. Milyen fűszerek illetve köret illik hozzá?
2019. máj. 13. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
61%

Nem véletlenül kell a fácánt szalonnával sütni!

száraz lesz mint a fűrészpor és ha nem érlelted előtte és nem tartottad pácban napokig, akkor még rághatatlan is lesz.

Olvass utána,a fűszerezés a legkisebb gondod!

2019. máj. 13. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak fokhagymával tűzdeltük és besóztuk. Sütés közben locsolgattuk az alatta levő zsírral, persze oda kell figyelni.

Köretként jó akár a krumpli valamilyen formában, akár petrezselymes rizs, vagy rizi-bizi, de ha nem igazán ünnepi ebéd, akkor még egy főzelék is tökéletes hozzá.

2019. máj. 14. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!