Van lazacfilém férjem vette tegnap frissen. Hogy készítsem el, hogy ne legyen száraz, de nyers sem? 😱
Ez lesz talán a második alkalom, hogy még kell csinálnom, az első borzasztó volt, emlégettem. És azért ez nem egy olcsó dolog.
Köszi a válaszokat előre is.
Oldalanként 2 percig kell sütni a lazacot maximum, serpenyőben. Ahogy az oldalán látod, hogy világosodik kifelé, úgy sül belül is.
Akkor tökéletes, amikor még enyhén rózsaszín, mert a teljesen átsütött lazac száraz.
És semmiképpen ne kövess el olyan barbárságot, hogy 15 percig sütöd...
Kedvenc finn receotem:
Sóval-citrom borssal fűszerezi, tedd egy tepsibe onts ra fotó tejszínt és 180 fokon susd nem tudom mekkora a file így nem tudom megírni meddig. Ha kész friss kaprot szorj a tetejére
Na gyerekek, elkészült végül a férjem készítette el, nem lett olyan jó, szerintem kicsit túl sütötte, de azért elfogyasztom, mert drága volt! Nem pazaelunk. Kép itt -)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!