Meg kell sütni a garnelarakot?
Figyelt kérdés
ha igen hány fokon meddig? gondolom meg kell mert szalmonella meg minden de nem értek az ilyenhez de olyan finoman nez ki2018. dec. 28. 19:26
1/8 anonim válasza:
Nem kell megsütni a garnélarákot. Hagyni kell élni.
2/8 anonim válasza:
Lehet az anyukája várja haza, vidd vissza szépen!
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen
2018. dec. 28. 20:53
5/8 A kérdező kommentje:
várja haza az anyukaja a teszkoban?
2018. dec. 28. 20:53
6/8 anonim válasza:
Meg is főzheted, pl egy Tom Ka vagy TomYum levesben
De nem tojás, hogy szalmonellás legyen
7/8 anonim válasza:
Lehet, csak vásárolni ment le és ott ragadt...
8/8 anonim válasza:
A garnélákat ha konyhakészre van pucolva, akkor így kell elkészíteni: serpenyőbe kis olaj (leginkább olivával jó, de a sima napraforgó is megteszi) rá egy egész gerezd fokhagyma, bele a rákokat. Megszórod sóval, átforgatod. Én olyan közepes lángon kb oldalanként 1 percig sütöm és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!