Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell megsütni a csirkec...

Hogyan kell megsütni a csirkecombot?

Figyelt kérdés

A segítségeteket kérném. A párom nincs itthon, és éhes vagyok. A konyhában közveszélyesen béna vagyok. Találtam két csirkecombot a fagyasztóban, kiolvasztottam, és meg szeretném sütni finomra.:)

Célnak megfelelő edényt, olajat találtam. Só, bors is van. Mit kell tennem ezután? Lépésről lépésre, ha kérhetem, mert ez lesz az első alkalom, hogy ilyent teszek.

Nagyon várom a válaszokat, és előre is köszönöm!

2010. júl. 18. 22:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tényleg nagyon hálás vagyok a rengeteg jó tanácsnak! Ez utóbbit ki fogom próbálni, csak legyen két feláldozni való csirkecombom! :))

Úgy vagyok ezzel, hogy szeretnék megtanulni főzni, amit el tudok készíteni, abba bele is élem magam (tojás, szendvicsek, saláták), és örömmel is csinálom, de valahogy nincs önbizalmam a konyhában, és az egész ottani dolgok, környezet, eljárások kissé kaotikusak számomra. A konyhabaleseteim előfordulási statisztikája is igen rossz, ha összevetem a próbálkozásaim számával.:)) Legutóbb 3 szerencsétlen kolbászt próbáltam megfőzni, de olyan szinten sikerült odaégetnem, hogy teljes lakásfestést követelt a kárelhárítás, és nem sokon múlott, hogy bútorcserére nem volt szükség.:D

Számomra az ideális szakácskönyv az úgy nézne ki, hogy 27 g só, 98 g vaj, 1 dl olaj, 489 g csirkecomb (amit készítettem a segítségetekkel, ennyi volt), 180 C fokra előmelegített sütőben, 39 percig stb.:))

Na, így szívesen csinálnám! :))

2010. júl. 21. 21:56
 12/14 A kérdező kommentje:
tanácsnak = tanácsért.. :)
2010. júl. 21. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha kérsz sütési-főzési tanácsokat, szívesen segítek, szeretek főzni.

17:19-es. Sikérérzékenység esetén durumbúza??? A lisztérzékenységre gondoltál.

2010. júl. 21. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:
köszönöm kérdésedet... visszaolvastam és valóban rosszat írtam a durumliszttel kapcsolatban. Kukorica lisztre helyesbítek.
2010. szept. 25. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!