Hogyan kell megsütni a csirkecombot?
A segítségeteket kérném. A párom nincs itthon, és éhes vagyok. A konyhában közveszélyesen béna vagyok. Találtam két csirkecombot a fagyasztóban, kiolvasztottam, és meg szeretném sütni finomra.:)
Célnak megfelelő edényt, olajat találtam. Só, bors is van. Mit kell tennem ezután? Lépésről lépésre, ha kérhetem, mert ez lesz az első alkalom, hogy ilyent teszek.
Nagyon várom a válaszokat, és előre is köszönöm!
Tényleg nagyon hálás vagyok a rengeteg jó tanácsnak! Ez utóbbit ki fogom próbálni, csak legyen két feláldozni való csirkecombom! :))
Úgy vagyok ezzel, hogy szeretnék megtanulni főzni, amit el tudok készíteni, abba bele is élem magam (tojás, szendvicsek, saláták), és örömmel is csinálom, de valahogy nincs önbizalmam a konyhában, és az egész ottani dolgok, környezet, eljárások kissé kaotikusak számomra. A konyhabaleseteim előfordulási statisztikája is igen rossz, ha összevetem a próbálkozásaim számával.:)) Legutóbb 3 szerencsétlen kolbászt próbáltam megfőzni, de olyan szinten sikerült odaégetnem, hogy teljes lakásfestést követelt a kárelhárítás, és nem sokon múlott, hogy bútorcserére nem volt szükség.:D
Számomra az ideális szakácskönyv az úgy nézne ki, hogy 27 g só, 98 g vaj, 1 dl olaj, 489 g csirkecomb (amit készítettem a segítségetekkel, ennyi volt), 180 C fokra előmelegített sütőben, 39 percig stb.:))
Na, így szívesen csinálnám! :))
Ha kérsz sütési-főzési tanácsokat, szívesen segítek, szeretek főzni.
17:19-es. Sikérérzékenység esetén durumbúza??? A lisztérzékenységre gondoltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!