Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lekvárt mivel lehet felhígítan...

Lekvárt mivel lehet felhígítani kicsit?

Figyelt kérdés

Bolti lekvár süteménybe vettem de nagyon sűrű kenni sem lehet,mit csináljak vele? mivel hígítsam?

[link]


Nem a metróban vettem de képet ott találtam.



2019. okt. 27. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Melegítsd meg.
2019. okt. 27. 18:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Vízzel
2019. okt. 27. 18:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 A kérdező kommentje:

Meleg de az állaga nem lett jobb.


Vizet mennyit adjak hozza? Főzzem fel vagy csak keverném hozzá?

2019. okt. 27. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Próbáld meg botmixerrel felkeverni, az segíteni szokott.
2019. okt. 27. 19:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne higitsd semmivel. Egyszerüen törd össze botturmixal (Ha nincs akkor szorgalmasan villával.
2019. okt. 27. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Logikus: először adj hozzá egy keveset és keverjed meg. Ha még kemény, adagolj hozzá apránként vizet. Fontos, hogy jól elkeverjed, különben becsapódsz a végén, mert túl híg lesz. Ha így jársz, akkor melegítsed, párologtasd el a vizet. Ha tovább akarod eltartani így hígítva, akkor előtte főzd át, mert megpenészedik.
2019. okt. 27. 19:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
23%
ne vizezd fel, mert a víz a sütemény tésztájában fog kikötni. Botmixerrel stb apró darabokra fog törni, nem lesz jobb
2019. okt. 27. 20:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
egyébként a sutőben át fog melegedni. ha sütöd a sütit
2019. okt. 27. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:

Sikerült feltörni villával.

Készre sütött lapokat töltöttem meg már ezt nem sutom a lekvárral együtt

2019. okt. 27. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

Az utólag felvizezett lekvárból ugyanannyi víz szivárog a sütemény tésztájába, mint amikor eleve híg lekvárt használunk. A víz forrásfoka - ugyebár - 100°C, de a sütés jóval efölött történik...

Tudom, tudom, nem mindegy, milyen a tészta még nyersen.

2019. okt. 27. 20:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!