Milyen módszerrel lehet a régi, megkeményedett lekvárt ehető állagúvá tenni?
Figyelt kérdés
2019. júl. 13. 12:55
2/5 anonim válasza:
A kemény lekvárt mi kincsként kezeljük és elkülönítjük a többitől, mivel hájasba, buktába pont ez kell. Ha szeretitek a hasonló sütiket, érdemes félretenni.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem sütök ilyeneket. Palacsintához eszem őket. Úgyhogy légyszíves a feltett kérdésre válaszoljatok!
2019. júl. 13. 13:06
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg víz hozzáadásával felfőzni
5/5 anonim válasza:
Kevés vízzel fözd fel, de elötte a kemény lekvárt aprítsd fel valamennyire, akkor jobb lesz az eredmény. Meg ne sok vizet tegyél hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!