Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen módszerrel lehet a...

Milyen módszerrel lehet a régi, megkeményedett lekvárt ehető állagúvá tenni?

Figyelt kérdés

2019. júl. 13. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Buktát kell vele sütni
2019. júl. 13. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
A kemény lekvárt mi kincsként kezeljük és elkülönítjük a többitől, mivel hájasba, buktába pont ez kell. Ha szeretitek a hasonló sütiket, érdemes félretenni.
2019. júl. 13. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem sütök ilyeneket. Palacsintához eszem őket. Úgyhogy légyszíves a feltett kérdésre válaszoljatok!
2019. júl. 13. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:
42%
Próbáld meg víz hozzáadásával felfőzni
2019. júl. 13. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Kevés vízzel fözd fel, de elötte a kemény lekvárt aprítsd fel valamennyire, akkor jobb lesz az eredmény. Meg ne sok vizet tegyél hozzá!
2019. júl. 13. 21:40
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!