Hajában fött krumplihoz vegánnak mit adjak?
Kérem, ne tegyék át a vegetáriánus topikba a kérdésemet, mert ott csak veszekedés lesz belöle, értelmes válasz nélkül.
Az érdekel, hogy mit lehet enni hozzá, ami nem húsféle, nem tejtermék és nem tojás?
Igazán nem sok ötletem van, viszont szükségem lenne segítségre.
Elöre is köszönöm!
Nagyon szívesen!
Majd írd meg végül mit készítettél neki, és tetszett-e a vendégednek.
Kicsit belelendültem, lett gombamártás (inkább ragu), pirított zöldségfélék, sütöben sült padlizsán, meg rántott cukkini, illetve brokkoli - mivel tartottam attól, hogy a nem-vegánok is esetleg ki akarnak próbálni pár dolgot, és igazam lett, mindenki ezeket akarta enni.
Még egyszer mindenkinek nagyon köszönöm a segítségét, és a sok jó tippet, magam, a vendégem meg a család többi tagja nevében is.
Igen, jól sikerült.
A fö gond az volt, hogy megszoktuk, miket eszünk hozzá és utána egyszerüen nem jut eszünkbe valami más.
De a sok tippnek köszönhetöen mindenki jót tudott enni, meg nekem is jópár dolog megmarad máskorra a is fejemben, vegán vendég nélkül is marad az étlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!