Tepsis krumplihoz szalonna/hús helyett mit?
Figyelt kérdés
Vesediéta miatt nem ehetek húsfélet, illetve a fehérjéket (tojás, tejtermékek, szója, szejtán) is eléggé kerülni kell.
A család ma tepsis krumplit szeretne (krumpli, hagyma, szalonna), viszont én is szivesen ennék hasonló valamit, és fogalmam sincs, mit lehetn hozzá készíteni.
Minden segítö választ, ötletet elöre is köszönök!
2019. jan. 11. 10:40
2/8 A kérdező kommentje:
Bocs, nem vesebeteg diétát keresek, hanem konkrétan ehhez az étlhez valamit, ami illik hozzá és a felsorolt kritériumoknak megfelel!
2019. jan. 11. 11:39
3/8 anonim válasza:
Sima tepsiben sült hagymás krumpli némi zsiradékkal, ha az belefér. Szerintem szalonna nélkül is finom, ha ropogósra van sütve. A családnak meg külön kisütheted a szalonnát, ha ragaszkodnak hozzá.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, valamennyire félreérthetöen írtam a kérdést.
Természetesen nekem külön szalonna nélkül sütném, csak valami jól esne a krumpli menné.
De lehet, hogy igazad van, és önmagában is jó, így még nem próbáltam eddig.
2019. jan. 11. 12:52
5/8 anonim válasza:
Gomba, én nagyon szeretem hozza, de keverheted akar édes krumplival is, ha efeskrumplis nekem nem hiányozhat róla a kakukkfű sem
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez tényleg jó ötlet!
2019. jan. 11. 13:07
7/8 anonim válasza:
Mi sütőtököt is szoktunk belekockázni :)
8/8 A kérdező kommentje:
Ez is érdekes ötlet!
2019. jan. 12. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!