Milyen leves illik a paprikas krumplihoz?
Zöldbab leves,
Buggyantott tojásleves
Pirított tészta leves
Paradicsom leves
A paprikás ételekhez olyan levest szoktam készíteni,ami nem ugyanolyan szinű, mert így étvágygerjesztőbb.
Zöldbab, zöldborsó, karfiol, vagy valamilyen krémleves.. Cukkini, brokkoli, fokhagyma, sajt.
Jó kérdés, szerintem nálunk sosem volt leves előtte... Felnőtt koromban pedig főleg ritkán van 2 fogás s akkor a második általában édesség.
De ez a paprikáskrumpli típusán s az adott embereken is múlik. Az én paprikáskrumplim galuskás és szigorúan hústalan, nincs sok leve, de nem száraz. Nyilván galuskás leves nem jó elé, de mivel viszonylag lightos cucc (a krumpli szerintem igencsak kalóriaszegény, de amúgysem laktat, az a kis galuska és zsír se menti meg), nem árt valami tartalmas mellé. Bár inkább desszertet tudnék elképzelni utána. Vagy akár elé. Szóval én nyers gyümölcslevessel teljesen jól ellennék, bár valami száraz dolog akkor is hiányozna... De mire valók a magropogósaim?
Szóval erre különböző jó válaszok vannak, mindenkinek a saját stílusa szerint.
A párom itt járt az előbb s közölte, hogy a paprikáskrumpli az maga leves (pedig tényleg kis lével készíti ő is, én is) és savanyúság illik hozzá, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!