Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Harcsapaprikáshoz milyen...

Harcsapaprikáshoz milyen leves vagy előétel illik?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
étteremben - számomra nem egészen emészthető módon - túrós csuszát adnak hozzá, most nem emlékszem, hogy ez valami extra magyaros esemény volt, vagy sem.
2015. dec. 17. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

#4.:

De az nem előétel, hanem köret.

2015. dec. 17. 22:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
Végtelenül egyszerű: én étteremben mindig halászlevet eszem harcsapaprikás előtt.
2015. dec. 17. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 A kérdező kommentje:
Tùròs csusza lesz hozzà. Levesnek fűszeres narancsleves ugrott be. Milyen pàrosìtàs?
2015. dec. 17. 23:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább valami savanykás ízhatású, kevésbé jellegzetes levest készítenék, ha már feltétlen kell a leves. Pl. egy paradicsom leves, vagy hasonló ízhatású vegyes-gyümölcs leves, püszke (=egres).

Bár nekem sohasem jutott eszembe, hogy a harcsa-paprikás elébe levest egyek. De utána a túrós-csusza az szinte kötelező azoknál, akik egyébként a "Tiszai-halászlé"-t szokták főzni!!!

2015. dec. 18. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A halászlé + tészta együtt = Bajai módon, azon a vidéken eszik együtt!
2015. dec. 18. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
92%

Harcsapaprikáshoz nálunk köret a kapros túrógombóc vagy a túróscsusza, nekem nem igazán passzol leves vagy előétel.


Inkább csak desszertet kínálnék utána.

2015. dec. 18. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a javaslataitokat. Akkor azt hiszem csak desszert lesz utàna.
2015. dec. 18. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy kitűnő halászcsárdában egyszer a harcsapaprikás elé hoztak mindenkinek egy mini tálka túrót, só-paprika-bors, csípőspaprika volt az asztalon, és ropogós héjú friss kenyeret adtak mellé.

Mindenki bekaphatott pár falatot, úgy fűszerezte, ahogy akarta, és pont elég volt arra, hogy ne farkaséhesen várjuk ki a harcsapaprikás felszolgálását.

Levest én sem adnék elé, mert szerintem is felesleges.

2015. dec. 18. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:

Én sem adnék elé levest, hiszen elég "leves" főétel, túl sok lenne a lé egymás hegyén hátán :)


Inkább könnyed előételt kínálnék mellé, nekem is a túrós ill. savanykás fűszeres dolgok ugrottak be. Például különböző ízesítésű túrókrémek baguette falatokkal. Vagy esetleg uborkába tekert túrókrém-falatok, vagy pici petrezselymes tejföllel töltött paradicsomok nyárson, salátaágyon, vagy kőrözöttel töltött paprikacsíkok.

2015. dec. 18. 19:56
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!