Én szeretem hozzá pl. a pirított csicseriborsót, esetleg valami zöldséges ragu.
2019. okt. 5. 08:22
Hasznos számodra ez a válasz?
3/15 anonim válasza:
Grillezett padlizsan
Friss zoldseg
2019. okt. 5. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
4/15 anonim válasza:
Fokhagymamártás, gombamártás, párolt zöldségek.
2019. okt. 5. 08:49
Hasznos számodra ez a válasz?
5/15 anonim válasza:
Rántott zöldségek, DE:! nem a hagyományos panírba forgatod, hogy liszt-tojás-zsemlemorzsa, hanem az alábbi linkben található "tojás nélküli nokedli" tésztát kavard hígabbra.
Vagyis bármelyik zöldséget (kelkáp, cukkini, padlizsán, csillagtök, karfiol, stb.) sós vizben egy kicsit átforgatod, majd panírozáskor lisztbe mártod és ebbe a masszába, utána a zsemlemorzsába.
Bocsi: sós vízben egy kicsit átforgatod = átforralod!!! Nem mindegy. :))
2019. okt. 5. 09:21
Hasznos számodra ez a válasz?
7/15 anonim válasza:
Ja!!! És a hajában főtt krumpliból én petrezselymes krumplit szoktam. Ma is ez lesz az ebéd: rántott kelkáp + rántott cukkini petrezselymes krumplival, paradicsom salátával.
2019. okt. 5. 09:22
Hasznos számodra ez a válasz?
8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a sok jó ötletet!
2019. okt. 5. 09:31
9/15 anonim válasza:
De készíthetsz neki akármelyik zöldségből pörköltet is. Szoktam karfiolból, tökfélékből. Igaz, hogy én lisztes tejföllel habarom, de max. egy-két szem krumplit összetörsz, belefőzöd, azzal sűríted.
2019. okt. 5. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
10/15 anonim válasza:
A pirított zöldség is nagyon finom. Csak ugye növényi olajban lehet csak sajnos, pedig vajon vagy zsíron sokkal finomabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!