Vajbab receptet tudnátok javasolni, hozzávalók: túró, tejföl, camembert, tőkehalmáj?
Figyelt kérdés
Van itthon egy befőttesüveg vajbab, - sárga hűvelyű "zöldbab" -, ami jó puha, régebben rendszeresen pörköltet készítettem belőle tésztával, ezt azonban már meguntuk. Valami újra vágynánk. Vannak itthon hozzávalók, úgy mint: sűrített paradicsom, tejföl, túró, camembert sajt, trappista sajt, teavaj, étolaj, és tőkehalmáj konzerv. Liszt, zsemlemorzsa és makarónitészta is van, ha esetleg arra van szükség a receptben. Ezeket tudnánk hozzá felhasználni, fűszerek természetesen vannak. Minnél egyszerűbben elkészíthető, bevált recepetet írjatok :92019. aug. 27. 14:35
1/2 anonim válasza:
Én egy jénait kikennék vajjal, majd rászórnék zsemlemorzsát.Egy tálba a babot összekeverném tejföllel és amilyen fűszert szerettek. Ezt beletenném a jénaiba és megszórnám megint egy kis zemlemorzsával. Lekenném vékonyan tejföllel és sok trapistasajtal lefedném és összepirítanám.
2/2 anonim válasza:
Ha, én darált húsból, rizzsel es paradicsomos martassal szoktam rakott babot csinálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!