Segítene nekem valaki ebben a receptben?
Több kérdésem is lenne a következő recepttel kapcsolatban:
1. Rizsliszt helyett használhatok másféle lisztet? Ha igen, akkor milyet? (Nem szeretném glutén- és laktózmentesre, meg nincs is itthon ilyen lisztem.)
2. Pontosan mennyi sütőport tegyek bele?
3. Mennyi az az 1 tábla csoki? (Mert ugye többféle kiszerelésben is árulják)
4. Milyen magas hőfokon süssem?





Sima finomlisztet használhatsz, a rizsliszt azon kevesek egyike, ami kábé hasonlóan viselkedik. Sütőport annak a csomagolásán nézd, írja, hogy mennyi liszthez kell egy csomag, értelemszerűen csökkentsd a mennyiséget.
A tábla csoki általában 100g, annyi az átlag.
Sütni én 180 körül szoktam, ahol nem írja a hőfokot, max tovább tart. Tűpróba.





Ez egy elég fura recept, közé nincs az eredeti brownie-hoz.
Ezt a receptet ajánlanám. Sima fehér liszttel kell csinálni, fehér és barna cukorral. De lehet csak kristálycukorral is csinálni. Vannak tippek és trükkök is.
Ha kell segítség fordításban, írj nyugodtan.










Ez is egy nagyon finom, kipróbált recept. A kesudió helyett, mandulát teszek bele, de bármilyen olajos magvak helyettesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!