Hogyan készítenétek el?
Vettem előre bepácolt, magyaros tarjaszeleteket.Hogyan készítsem el?Úgy értem,serpenyőben olajban süssem,vagy tepsiben?Tudom,grillezve lenne az igazi,de most az nem megoldható.Esetleg van jó tarjás receptetek?
Ja,és valaki tudja,hogyan kell valami finom,tejszínes vagy hasonló tepsis burgonyát készíteni?
Köszi:-D
Én sütőben sütném meg ha a grill nem megoldható.
Tepsis burgonya receptek vannak a
www.mindmegette.hu
oldalon.
Jó étvágyat!
szia! én magam szoktam a tarját pácolni, és mindig zsírozott tepsiben sütöm.fél pohár vizet öntök alá
és szorosan lefóliázom. kb. 45 perc múlva megnézem, ha már puha, fólia nélkül pirítom tovább.
üdv.
Én a következőképpen sütögetem a pecsenyémet:
Serpenyőben,kevés forró zsíron sütöm,egy vízzel teli lábossal lesúlyozva(házi,bevált praktika)!Egyszer meg is fordítom,aztán újra lesúlyozom!Két perc mindkét oldalnak,és mosolygós piros, puha az árú!:)
Tepsis burgonya:Szalonnát vágj kockára,füstölt kolbászt karikára és pirítsd meg!Egy magas falú tepsibe félbevagdosott újburgonya és cikkezett hagyma kerüljön, amire öntsd rá a szalonnás kolbászos zsírt!Ezt fedd le és süsd meg.Ezt fokozhatod ha sütés előtt öntesz rá tejszínt!
De ha már ennyit tennél az ügy érdekében, készíts inkább egy jó rakott krumplit amibe zöldpaprikát is darabolsz!Annál nincs jobb tepsis krumpli,kiváló köret a tarjához!
(Kovi ubi!!!)
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!