Mivel töltitek a rolókat?
Figyelt kérdés
Amit leveles tésztából csinálok, formára tekerve
.
2019. aug. 17. 08:11
1/2 anonim 



válasza:





-Tejszínhab
-mascarpone, tejszínhab plusz kb barmi: kávé, lekvár, alkohol, gyümölcs, csoki
-puding
-sajtkrem
2/2 anonim 



válasza:





Elek Zoltánnak biztosan tetszene: tömlős sajtból, némi vajból, néha kéksajtból szoktam összefőzni egy sűrű krémet, amit egy kis kanál liszttel sűrítek, és metélőhagymával és petrezselyemmel, némi borssal fűszerezek
A lényeg hogy ne legyen folyós: egy hideg tál szélére kenek egy csíkot belőle, és megnézem hogy milyen állaga van hidegen (életem első rolója egy rémálom lett: kifolyt belőle a cucc, eláztatta őket, és kanállal kellett megennünk :D)
Sok sikert, és kellemes főzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!