Ételek, italok - Gyakori kérdések
Miért hat jobban (jobban, előbb érzem az alkohol hatását) az 1 dl 11,5%-os fehérbor, mint az ugyanennyi 17%-os krémlikőr?
Bor, sör, röviditalok
Bor, sör, röviditalok
1
Lehetséges, hogy egy gyártó csak növényi zsírt ír az összetevőkhez, és a hidrogénezett szót lehagyja?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
1
Mi okozza azt az érzést, hogy valami (pl csípős, savanyú étel) csípi a nyelvünket vagy a torkunkat?
Egyéb kérdések
Egyéb kérdések
3
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!