Hogyan tudnék új ételeket megkóstolni?
hát szerintem egy pszichológussal kéne erről beszélgetned
vagy kutyaharapás szőrével
én fel/ek/tem a kutyáktól, mégis egyszer felkaptam egy kutyát az utcán hogy el ne üsse az autó
azóta sokkal jobb érzés ha egy kutya jön velem szembe az utcán
Két észrevételem van:
- az első, hogy főzd te magad az ételt. tudom, hogy még nem vagy felnőtt, de egyszerűbb ételeket te magad is el tudsz készíteni.
- azokkal az alapreceptekkel, amelyek végtelenül könnyűek és/vagy mindenki ismeri őket, az a baj, hogy minden család másképp készíti. Ezek alapízek, amelyeket viszünk magunkkal, és ha az a valami nem pont olyan, akkor nem is fog ízleni. Ilyen pl. a főzelék, a rántotthús, a fasírt... Viszont ha olyan ételeket kóstolnál, amelyet nincs mihez hasonlítani, mert nem ismered, talán könnyebb is megenni. Vegyél egy jópofa szakácskönyvet, és próbálj ki új kombinációkat. El fog múlni.
- addig is ehetsz olyan ételeket is (nemcsak ezt, hanem ezt IS), ami nem főtt: nyers salátákat, turmixokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!