Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott a csirkecomb?

Romlott a csirkecomb?

Figyelt kérdés

Péntek délután vettük, rögtön hűtőbe lett téve. Most akartam megcsinálni, de be volt büdülve kicsit. :S Lemostam, így már nincs annyira dögszaga.

Akkor most vajon romlott, vagy csak a bőre miatt volt fura szaga?

Ha megsütöm így, akkor honnan tudom, ha romlott?

2010. ápr. 25. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:

kapsz egy jó kis fosást utána akkor tudod, hogy romlott volt.

Én nem enném meg...

2010. ápr. 25. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
amúgy is fagyasztóba raktam volna.
2010. ápr. 25. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdd el süti, de ha még úgy is gyanús szaga van, meg ne edd!
2010. ápr. 25. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha friss volt, akkor nem lehet semmi baja. Mivel azt írod, hogy büdös, akkor nem volt friss.

Én nem kísérleteznék vele. Biztos nincs kedvetek az ügyeleten infúzióval tölteni a jövő hetet. /Persze ez túlzás, de jobb félni.../ :)

2010. ápr. 25. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem romlott.
2010. ápr. 25. 18:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Én is igy jártam egyszer,gondoltam elkezdem sütni és majd meglátom...na az a szag,ami sütés közben terjedt ,senkinek nem kívánom:s Sztem dobd ki a fenébe ,ha büdös az már nemsok jót jelent..
2010. ápr. 25. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:

A rossz hust ha lemossa,az akkor is büdös,ez nem volt az,max a bőre miatt lehetett,meg gondolom h zacsiban volt.

szerintetek a hentesnél miért vizesek általában a husok?hogy frissnek tünjenek...

2010. ápr. 25. 18:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül megsütöttem, nem volt büdös, meg külsőre is rendben volt, úgyhogy megettük.

Nem lett semmi bajom tőle. Még élek. :)

2010. ápr. 28. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!