Romlott lehet a hús?
Figyelt kérdés
Kedden vagy szerdán vettem a boltba húsos csontot, mikor haza értem azonnal betettem a hűtőbe! Nem a fagyasztóba hanem a "kishűtőbe". Ma jutott eszembe, hogy bent van még (szombat), kivettem a hűtőből átmostam hideg vízzel. Lehet baja a húsnak? Ha megfőzőm(általában 3 órát főzőm) utána kaphatunk valami fertőzést?2011. aug. 27. 10:55
1/10 anonim válasza:
ha jól megfőzöd nem lesz semmi bajotok.
2/10 anonim válasza:
Ha nem büdös, akkor nyugodtan főzd meg. Ha romlott lenne, azt éreznéd.
3/10 anonim válasza:
Ha romlott lenne, szaga is lenne. Főleg a csontos húsnak. Vágd be egy picit csont mellett, nézd meg, hogy van-e színe (zöldes). Ha nincs és szaga sincs, akkor semmi baja.
4/10 anonim válasza:
Ha nincs semmi szaga, talàn megfõzném, de nem kevés 5 napig igy tàrolnod.
5/10 A kérdező kommentje:
És milyen szaga lenne, ha romlott lenne??? Azt már messziről érezni lehet??
2011. aug. 27. 12:15
6/10 anonim válasza:
én nem főzném meg, max állatoknak. ebben a melegben a normál hűtők sem bírják a megfelelő hűtést..
7/10 anonim válasza:
Régen nem volt hűtő. Biztos nem ettek meg egy egész kacsát, pulykát, valahogy tárolni kellett... Szerintem semmi baja. Ha büdös, azt biztos érzed. ;)
8/10 anonim válasza:
csakhogy más alaposan megsütve tárolni, nem nyersen napokig, a heti időjárást is figyelelme véve...érzékszereveink bevetése nélkül, nehéz megítélni
más alapanyagát.ezekkel ő is rendelkezik és remélhetőleg el is tudta dönteni, mi legyen a húsoscsont sorsa...
9/10 anonim válasza:
A heti időjárást figyelembe véve??? Nálam a hűtőben télen-nyáron ugyanannyi a hőmérséklet, semmi köze az időjáráshoz!
10/10 anonim válasza:
mivel az üdítő és a gyümölcs is a hűtőben van, mi legalábbis gyakrabban nyitogatjuk a hűtőt,így a hűtése sem olyan tökéletes. de szerintem mindenkinél így van, gyorsabban deresedik be, vagyis gyakrabban kell leolvasztani.
lehet, hogy Neked hiperszuper hűtőd van, és bírja a gyűrődést:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!