Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lehet hogy romlott a hús? SÜRGŐS!

Lehet hogy romlott a hús? SÜRGŐS!

Figyelt kérdés
A fagyasztóból vettem ki egy csomag darált húst,és volt benne a zöld vmi.Nagyon pici kis darab.De több nem,átnéztem.Nem is büdös.Szerintetek?
2011. aug. 15. 15:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, lehet, hogy petrezselyem, vagy egyéb konyhakerti növény darabkája. Mi is szoktunk találni.
2011. aug. 15. 15:59
 2/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem:( ezen látszódott h vmi nem oda illő.Egy ici pici hús darabka volt bevonva ezzel a zöldes cuccal....
2011. aug. 15. 16:03
 3/16 anonim ***** válasza:
Elvesztetted a bizalmad az ételben. Ha megcsinálod sem fog jólesni még ha tényleg semmi baja sincs.
2011. aug. 15. 16:09
 4/16 doboszoli ***** válasza:
Utolsónak igaza van. Én is kidobnám.
2011. aug. 15. 16:11
 5/16 anonim ***** válasza:
A húsdarabka volt zöldes, akkor az már olyan lehetett fagyasztás előtt is, dobd ki.
2011. aug. 15. 16:11
 6/16 anonim ***** válasza:
Én sem csinálnám meg, mert hidd el valamit úgy is "bele fogsz magyarázni" evés közben, és vagy nem eszed meg, vagy nem fog jól esni.
2011. aug. 15. 16:13
 7/16 A kérdező kommentje:
kidobtam :( sajnos kevés a hús a rakott karfiolhoz,de találtam pár receptet és sonkával dúsítom ;) az van itthon.
2011. aug. 15. 16:20
 8/16 anonim ***** válasza:

"jól esni" valóban nem fog, kivéve ha Kérdező jól kidobja :)

most kicsit tudományosabban: zöld elszíneződést a hús nagyfokú romlása okozhat. ez nyilván nem egy darabkára terjed ki, illetve bőven érezhető.. szóval büdös lenne az egész.

én azt mondom, ételt, ráadásul húst kidobni csak nagyon indokolt esetben, és ez őszintén szólva nem tűnik annak. nem nyálkás, nem büdös, és csak egy kis darabon volt az a zöld cucc.

szerintem ehetőnek tűnik.

2011. aug. 15. 16:24
 9/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is rakott karfiol volt. Besamelesen :P Ú nagyon finom lett.
2011. aug. 15. 16:25
 10/16 anonim ***** válasza:

jól döntöttél, a darált hús kényes " jószág", már a bolta belekerülhetett az a romlott rész, amit most vettél észre.

pláne rakottasnak, ami nem sül át annyira, mint mondjuk a fasírt.

ilyen esetben nem szabad takarékoskodni.

2011. aug. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!