Hogy van ez a recept?
Figyelt kérdés
Az a fajta kosárka recept kellene nekem, amiben csokis krém a töltelék és a csoki teteje megdermed, de belül folyós marad! Kérem, vki írja le!2010. ápr. 25. 20:46
1/7 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy egy krém teteje kemény lesz, azt külön csokoládéval zárják le.
2/7 anonim válasza:
Nem a browniera gondolsz?
Hozzávalók:
* 20 dkg étcsoki
* 15 dkg vaj vagy sütőmargarin
* 12 dkg liszt
* 25 dkg (aprószemű) barnacukor
* 2 csomag vaníliás cukor
* csipetnyi só
* 3 tojás
Elkészítés:
Melegítsük elő a sütőt 175 fokra. A csokit és a vajat gőz fölött megolvasztjuk (au bain marie). A lisztet elkeverjük a cukorral, vaníliáscukorral és sóval. Hozzákeverjük a 3 tojást úgy, hogy szép egyenletes tésztát kapjunk. Hozzáadjuk az olvasztott csoki-vaj keveréket. Tepsibe öntjük, és kb. 40-45 perc alatt megsütjük. Ha kész, hagyjuk kihűlni, utána pedig kockákra vágjuk.
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy linzertészta van kosárformába nyomva,kisütve,kihűlés után csokis vajkrémmel töltve,lehűtve,majd csokoládéba mártva?
4/7 A kérdező kommentje:
Nem browni...:S. De azt hiszem h a 3. komment lesz az! Köszönöm!!
2010. ápr. 25. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!