Hogyan készül a káposzta a gyrosba?
Figyelt kérdés
Amikor Pesten járok, mindig beugrok egy gyrosra. A kedvencem a lilakáposzta benne, de nem tudom hogy csinálják, hogy egyszerre ropogós, ugyanakkor nem nyers. Valaki tud valami praktikát?2018. dec. 29. 14:54
1/4 anonim válasza:
Párolt lilakáposzta. Tényleg nagyon finom. Én így szoktam:
Lilahagymat olajon megpirítom kis cukrot teszek rá. Utána felöntöm vízzel (nem túl sokkal), egy pici ecetet teszek hozzá és lefedem. Mikor nagyjából puha akkor leveszem a fedőt. Ha kell még izesitem cukorral v ecettel. Ha elfott a leve kész.
De amúgy boltba lehet kapni készen is. Azt csak izesiteni kell meg megmelegiteni
2/4 anonim válasza:
Jah az kimaradt hogy ha a hagyma megpirult akkor megy rá a káposzta 😂😂 csak a lényeget hagytam ki
3/4 anonim válasza:
Vékonyan le van reszelve, nyersen teszik bele a gyrosba.
4/4 anonim válasza:
Ahogy a 3. mondja.Vékonyan le van reszelve,utána be van áztatva kis olajba,ecetbe,vízbe és kis sóba.Ettől lesz ropogós mégis puha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!