Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan készül a káposzta a...

Hogyan készül a káposzta a gyrosba?

Figyelt kérdés
Amikor Pesten járok, mindig beugrok egy gyrosra. A kedvencem a lilakáposzta benne, de nem tudom hogy csinálják, hogy egyszerre ropogós, ugyanakkor nem nyers. Valaki tud valami praktikát?
2018. dec. 29. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
22%

Párolt lilakáposzta. Tényleg nagyon finom. Én így szoktam:

Lilahagymat olajon megpirítom kis cukrot teszek rá. Utána felöntöm vízzel (nem túl sokkal), egy pici ecetet teszek hozzá és lefedem. Mikor nagyjából puha akkor leveszem a fedőt. Ha kell még izesitem cukorral v ecettel. Ha elfott a leve kész.


De amúgy boltba lehet kapni készen is. Azt csak izesiteni kell meg megmelegiteni

2018. dec. 29. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
27%
Jah az kimaradt hogy ha a hagyma megpirult akkor megy rá a káposzta 😂😂 csak a lényeget hagytam ki
2018. dec. 29. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vékonyan le van reszelve, nyersen teszik bele a gyrosba.
2018. dec. 29. 15:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy a 3. mondja.Vékonyan le van reszelve,utána be van áztatva kis olajba,ecetbe,vízbe és kis sóba.Ettől lesz ropogós mégis puha.
2018. dec. 29. 15:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!