Van eredeti angol teám amit még Londonból kaptam úgyhogy tuti eredeti. Ki szeretném próbálni tejjel de nem tudom hogy álljak neki. Hogyan kell? Tippek, ötletek?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:);)2014. nov. 17. 18:56
1/16 anonim válasza:
Semmi különös, csak nem citromlevet és cukrot teszel bele, hanem tejet és cukrot.
2/16 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz.:) De ez finom? Mennyi vízbe főzzem meg és mennyi tejet/cukrot rakjak bele,hogy jó legyen?
2014. nov. 17. 19:04
3/16 anonim válasza:
A szokásos módon főzd meg. Én kb. 1 ek. tejet szoktam bele tenni, és cukrot nem (de ha citrommal iszom, akkor sem). Szerintem ez ízlés kérdése, ki kell kísérletezni.
4/16 anonim válasza:
Egy pohárnyi (2 dl) teához 1 tk teafüvet kell leforrázni (NEM fözni), 3-5 perc után leszürni, 1-2 tk tejet (illetve eredetileg tejszínt) tenni bele. Cukrozni legtöbbször nem szokták, de te tehetsz bele 1-2 tk-nyit.
5/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!;) nekem ilyen filteres van úgyhogy gondolom annyi kell bele amennyi egybe van. :)
2014. nov. 17. 19:31
6/16 anonim válasza:
Mi kint élünk Angliában, de bevallom én rosszul vagyok a tej+ tea párosítástól. A párom viszont így szereti. De ebben semmi extra nincs. Bármilyen tea jó erre. A teafiltert leforrázod forró vízzel, majd cukor+ tej kell hozzá.
8/16 anonim válasza:
A magyar teának is ugyanolyan íze van tejjel, mint az angolnak? Van vmi különbség?
9/16 A kérdező kommentje:
Én nemtudom hogy bírni fogom-e de remélem. És utolsó válaszoló: nem ugyanaz mert minőségi feketeteából kell.
2014. nov. 17. 21:51
10/16 anonim válasza:
hát ha minőségi fekete teát akarsz, akkor ne filteressel kezdj, ne haragudj. nem akarlak kiábrándítani, de egy filteres soha nem lesz olyan jó, mint egy rendes tea.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!