Mely angol nyelvű könyveket olvassam, ha (bővebben a leírásban)?
Szia! Nem tudom, mennyire érdekel, de ami nekem elsőre eszembe jut, az a Harry Potter. Anno én is azokkal kezdtem, főleg az első pár kötetet ajánlom, egyszerűbb a nyelvezete, mivel elvileg egy gyerekkönyvnek indult.
Szerintem egyébként a mai, újabb könyvek közül bármi mehet, ha már tényleg akár 6-os Oxfordosat is olvastál, és nem volt gondod vele. A régebbi könyvek sokkal nehezebbek, szóval pl. kezdésnek nem ajánlanám Jane Austen Pride and Prejudice c. művét, ahogy a Shakespeare írásokat sem. :P De nem tudom, milyen műfajt szeretsz. Én már Stephen Kinget is olvasok angolul, és egész érthető. Neked sem a nyelvtannal lesz bajod, mert kb. a legegyszerűbb igeidőket használják, hanem a szókincs jelentheti majd a problémát esetleg. De ha meg így nézzük, akkor bármit olvashatsz. Én azért kitartok a Harry Potter mellett. ;)
Jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!