Hogyan készíted a frappét?
Nescafe-ból,sok cukorral,shaker-ben összerázva,üvegpoharakba öntöm,hideg vízzel felengedem,rá kevés tejet öntök,szívószállal isszuk:)
Imádjuk!
Ez a görög specialitás az én családomnak elsőre elnyerte a tetszését,nagyon isszuk:) :)
első voltam.
Szia első vagyok.
Na figyi:a shaker-be beleteszek két kávéskanálnyi nescafe-t,és két evőkanálnyi cukrot.Annyi hideg vizet öntök hozzá,hogy éppen ellepje azt a belerakott port,tehát szinte pár cseppet.Nagyon gyorsan és sokáig felrázom a shakert.Ahogy leveszed a tetejét a shakernek látni fogod,hogy hatalmas kávéhab lett a cukorból-kávéból-vízből.Ezt a habot annyi pohárba osztom szét ahányan inni akarjátok,de általában két személynek elég.Rá hideg vizet engedek úgy a pohár három negyedéig,majd felengedem tejjel ami szintén hideg.
Lehet tenni rá fahéjat kakaóport ki hogy szereti,és az elengedhetetlen szívószál:)
Ennyi!
Nagyon finya,mivel félig görög vagyok,nagyon jól tudom mivel és hogy isszák a rokonok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!