A rákollónak milyen az íze és mennyire rágós?
Figyelt kérdés
2012. okt. 5. 05:33
1/7 anonim válasza:
Finom! Kicsit a csirkemellre emlékeztet csak még tömötteb jellegű hús. Rágósnak egyáltalán nem mondanám.
2/7 anonim válasza:
A külső páncélja rághatatlan. Kibontva meg egyáltalán nem rágós, omlós, finom.
3/7 anonim válasza:
Rák íze van. :)
Egyáltalán nem rágós.
Puha, omlós finom hús.
Én is szeretem! :)
4/7 anonim válasza:
Arra a csomagolt mirelit frincfrancra gondolsz? Elárulom, hogy az nem rákból van egyáltalán, hanem halhúsból csinálnak gombócokat és beleszúrnak egy rákollót, de azt nem lehet megenni, mivel túl kemény. Az ehető része halból van. Amúgy édeskés és szerintem nem túl nagy szám.
5/7 anonim válasza:
Van egy másik féle fajta rákollós kivitel. Surimi a neve és tényleg halhúsból, halpépből van és rákolló formájúra préselik és piros festékkel színezik, hogy piros rák színe legyen. Abban nincs kemény rész és ugyan olyan majdnem mint az igazi.
6/7 anonim válasza:
Inkább a halra emlékeztet, és tényleg édeskés. Viszont amit én ettem, az tényleg rákolló volt, nem surimi. Nem rágós egyáltalán, sőt, ha a polip és a kagyló jól van megsütve, akkor azok sem rágósak.
7/7 anonim válasza:
Én is ettem már olyan rákollósat. Az sem rágós. Finom, puha húsa van. Kisütve nagyon finom. Én a rákollókat kitettem a polcra. :) Jól néznek ki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!