Mitől nem lesz rágós a steak?
Figyelt kérdés
Csináltam hátszínből steak-et, amit előzőleg több napon keresztül pácoltam. Mediumot, tehát félig átsülve készítettem, úgy nézett ki, ahogy kell. Az íze s tökéletes volt, de mégis rágós maradt. Mitől lehet ez? Tapasztalt steak készítők válaszát megköszönöm.2010. márc. 5. 14:21
1/5 anonim válasza:
nagyon fontos a nyersanyag beszerzése!mert ha öreg volt a "jószág" akkor ázhat a pácban 1 hétig is,akkor is rágós lesz!
mindig hentestől vásárolj és kérdezd meg hogy mennyire friss! a tesco-t meg az ilyen hiper-márketeket kerülném!
2/5 anonim válasza:
elvileg a páclébe nem szabad sót tenni, nem tudom miben pácoltad
3/5 anonim válasza:
használd a boltokban vehető húspuhítót.(fehér por)A fűszereknél keresd.
4/5 A kérdező kommentje:
Hentesnél vettem a húst, azt mondta igazi steak-nek való. Sót nem raktam a pácba, csak borsot, rozmaringot, kakukkfüvet, és oivaloajjal felöntöttem. Akkor mégis mi lehet a probléma?
2010. márc. 5. 18:46
5/5 anonim válasza:
Ismétlem: használd a húspuhítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!