Hogyan készítsem el a disznó combbot, hogy ne legyen rágós?
Figyelt kérdés
2010. febr. 9. 16:17
1/2 anonim válasza:
Én mindig bepácolom elötte való éjszaka...és másnap amikor megsütöm soha nem rágós:D
2/2 anonim válasza:
meg kell sütni, s nem csak félig :-)
ám ha öreg a sertés akkor érdemes venni húspuhítót kb 200 HUF a boltban. de ha nem szeretnéd akkor vékonyabbra kell vágni,
ám amit én csinálok s mindig beválik, hogy a tepszibe rakott húst alufóliával letakarom (matt fele van lent, mert az való sütésre a fényes meg csomagolásra mert lakkozott), s mikor puha már a hús utána barnítom, azaz sütöm színre a húst. lasabban készül el igaz, de omlós marad.
ha meg még azt is szeretnéd hogy szaftos maradjon a hús, akkor ugyanez az eljárás, de előtte sütsz egy kis vajon vagy olajon egy serpenyőben rá kérget, s úgy rakod be a sütőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!