Mik a legtipikusabb magyar ételek, édességek?
Szóval, van két vlogger a youtube-on, akik néhány videójukban Ázsiából illetve Koreából kapott édességeket, rágcsálnivalókat esznek és pontozzák is őket. :)
Arra gondoltunk pár barátommal, hogy küldünk nekik magyar kajákat, hátha arról is csinálnak videót. :D (Nem tudom, hogy mennyi esély van erre, ugyanis nem túl híresek a kajáink, és a Magyar nép egyébként sem annyira ismert az USA-ban) :D
Viszont szeretnénk megpróbálkozni. :)
Eddig ezek a kaják vannak tervben:
-Duna kavics
-Francia drazsé
-Boci Aero
-Pille
-Téli Fagyi
-Téli szalámi
-Sport szelet
-Zizi-Top
-Gumi cumi
Illetve azt sem tudjuk, hogy ezek mennyiben magyar kaják. :D De szerintem azok, és nem hiszem, hogy annyira híresek lennének az USA-ban.
Ha tudtok még ilyeneket, vagy csak meg tudjátok erősíteni, hogy a fentebb említettek magyarok, akkor szívesen várom válaszotokat. :D
Szia! Az otlet nagyon jo!
Szerintem is felejtos a Boci Aero (ez nem magyar), es a pille cukor is elobb letezett mashol (marshmallow).
Viszont a Duna kavics nagyon jo, a Francia drazse is, a teli szalami (vagy jo csipos kolbasz), a Sport szelet (a regi tipusu, papirboritasu), Zizi, Dianas cukor, es en megprobalkoznek az elore elkeszitett korozottel (igazan jo turo csak nalunk van, es ezt tapasztalatom szerint sehol mashol nem ismerik), hatha az nem romlik olyan gyorsan. Kremturo esetleg? Bar ez is romlando.
Es ami kihagyhatatlan: gulyaskrem (ez tenyleg magyar), vagy eros pista esetleg.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!