Mik a legtipikusabb magyar ételek, édességek?
Szóval, van két vlogger a youtube-on, akik néhány videójukban Ázsiából illetve Koreából kapott édességeket, rágcsálnivalókat esznek és pontozzák is őket. :)
Arra gondoltunk pár barátommal, hogy küldünk nekik magyar kajákat, hátha arról is csinálnak videót. :D (Nem tudom, hogy mennyi esély van erre, ugyanis nem túl híresek a kajáink, és a Magyar nép egyébként sem annyira ismert az USA-ban) :D
Viszont szeretnénk megpróbálkozni. :)
Eddig ezek a kaják vannak tervben:
-Duna kavics
-Francia drazsé
-Boci Aero
-Pille
-Téli Fagyi
-Téli szalámi
-Sport szelet
-Zizi-Top
-Gumi cumi
Illetve azt sem tudjuk, hogy ezek mennyiben magyar kaják. :D De szerintem azok, és nem hiszem, hogy annyira híresek lennének az USA-ban.
Ha tudtok még ilyeneket, vagy csak meg tudjátok erősíteni, hogy a fentebb említettek magyarok, akkor szívesen várom válaszotokat. :D
És a medvecukor már végképp nem magyar, igaz? :)
Előre is köszi, ha válaszoltok mindenre! :)
A Boci Aero-t felejtsd el, mert az nyugaton is van, persze nem ezen a néven, de a Nestlé (is) gyártja.
A téli fagyi borzalmas, csak az országot égetnéd vele, meg az utat se bírná ki. Túró Rudi dettó.
Szerintem ezeknek az édességeknek a nagy része nem üti meg azt a szintet, hogy mutogassuk is. Mi azért szeretjük, mert régen nem volt más, nem volt viszonyítási alap. De mára ezek már mind überelve vannak más édességekkel.
A macskanyelvben mi a különleges? Talán csak az alakja, meg a doboza. De maga a termék nem üti meg a Milka szintjét sem, ami az ízét és állagát illeti.
Még valami:
Konyakos meggy: gagyi bevonómasszával van bevonva, ami odaragad az ember szájpadlásához, a csoki élményéhez semmi köze sincs. Külföldinek nem mutogatnám, az biztos.
Szaloncukor: a felsőbb kategóriás Milka szaloncukrokat merném csak egy külföldinek adni. A többin csak bevonómassza van.
Köszi, tudom, hogy büszke vagy Mo.-ra, de én nem azt akarom bizonyítani, hogy milyen jó kajáink vannak. :D
Az japán kaják között is olyanok voltak, hogy meg nem bírták enni. :) Természetesen senki sem gondolja, hogy Japán gáz, mert szárított algát esznek, meg valami nagyon béna zsíros valamit.
Szóval nekem csak az a lényeg, hogy tipikus magyar ételek legyenek.
>Tényleg Kojak, köszi! :)
>Lehet ciki, mivel ez nem olyan komoly, mint amilyennek képzeled! :) Ez csak ilyen kis hülyéskedés. Persze, vannak a küldöttek közt finomak is, de legtöbbször nem a legjobbak. Ráadásul ízlések és pofonok, én pl. az eperjót nagyon szeretem, pedig nem valami közkedvelt csoki. :)
A lángos meg csak azért nem jó, mert az nem becsomagolt kaja. :D Azért csak olyat küldenénk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!