Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Mik a legtipikusabb magyar...

Mik a legtipikusabb magyar ételek, édességek?

Figyelt kérdés

Szóval, van két vlogger a youtube-on, akik néhány videójukban Ázsiából illetve Koreából kapott édességeket, rágcsálnivalókat esznek és pontozzák is őket. :)

Arra gondoltunk pár barátommal, hogy küldünk nekik magyar kajákat, hátha arról is csinálnak videót. :D (Nem tudom, hogy mennyi esély van erre, ugyanis nem túl híresek a kajáink, és a Magyar nép egyébként sem annyira ismert az USA-ban) :D

Viszont szeretnénk megpróbálkozni. :)

Eddig ezek a kaják vannak tervben:

-Duna kavics

-Francia drazsé

-Boci Aero

-Pille

-Téli Fagyi

-Téli szalámi

-Sport szelet

-Zizi-Top

-Gumi cumi

Illetve azt sem tudjuk, hogy ezek mennyiben magyar kaják. :D De szerintem azok, és nem hiszem, hogy annyira híresek lennének az USA-ban.

Ha tudtok még ilyeneket, vagy csak meg tudjátok erősíteni, hogy a fentebb említettek magyarok, akkor szívesen várom válaszotokat. :D

#étel #magyar #tipikus #édesség #ismert #rágcsilnivaló #hazai.itthoni
2012. aug. 16. 23:39
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Amúgy a macskanyelv is magyar? :)
2012. aug. 16. 23:44
 2/23 A kérdező kommentje:
Hoppá, tényleg! Van az a csokival borított nyalóka... Mi is a neve? :)
2012. aug. 16. 23:45
 3/23 A kérdező kommentje:

És a medvecukor már végképp nem magyar, igaz? :)

Előre is köszi, ha válaszoltok mindenre! :)

2012. aug. 16. 23:50
 4/23 anonim ***** válasza:
36%

A Boci Aero-t felejtsd el, mert az nyugaton is van, persze nem ezen a néven, de a Nestlé (is) gyártja.

A téli fagyi borzalmas, csak az országot égetnéd vele, meg az utat se bírná ki. Túró Rudi dettó.

Szerintem ezeknek az édességeknek a nagy része nem üti meg azt a szintet, hogy mutogassuk is. Mi azért szeretjük, mert régen nem volt más, nem volt viszonyítási alap. De mára ezek már mind überelve vannak más édességekkel.

A macskanyelvben mi a különleges? Talán csak az alakja, meg a doboza. De maga a termék nem üti meg a Milka szintjét sem, ami az ízét és állagát illeti.

2012. aug. 16. 23:51
 5/23 anonim ***** válasza:
0%

Még valami:

Konyakos meggy: gagyi bevonómasszával van bevonva, ami odaragad az ember szájpadlásához, a csoki élményéhez semmi köze sincs. Külföldinek nem mutogatnám, az biztos.

Szaloncukor: a felsőbb kategóriás Milka szaloncukrokat merném csak egy külföldinek adni. A többin csak bevonómassza van.

2012. aug. 16. 23:58
 6/23 A kérdező kommentje:

Köszi, tudom, hogy büszke vagy Mo.-ra, de én nem azt akarom bizonyítani, hogy milyen jó kajáink vannak. :D

Az japán kaják között is olyanok voltak, hogy meg nem bírták enni. :) Természetesen senki sem gondolja, hogy Japán gáz, mert szárított algát esznek, meg valami nagyon béna zsíros valamit.

Szóval nekem csak az a lényeg, hogy tipikus magyar ételek legyenek.

2012. aug. 17. 00:02
 7/23 anonim válasza:
100%
az a kojak nyalóka:)
2012. aug. 17. 00:02
 8/23 anonim ***** válasza:
64%
Ha ciki is lehet, akkor küldj postán egy lángost, mire odaér, cintányér lesz belőle.
2012. aug. 17. 00:03
 9/23 A kérdező kommentje:

>Tényleg Kojak, köszi! :)

>Lehet ciki, mivel ez nem olyan komoly, mint amilyennek képzeled! :) Ez csak ilyen kis hülyéskedés. Persze, vannak a küldöttek közt finomak is, de legtöbbször nem a legjobbak. Ráadásul ízlések és pofonok, én pl. az eperjót nagyon szeretem, pedig nem valami közkedvelt csoki. :)

A lángos meg csak azért nem jó, mert az nem becsomagolt kaja. :D Azért csak olyat küldenénk...

2012. aug. 17. 00:07
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csomagolt szárazkolbászt küldjél, a tréfa kedvéért legyen jó csípős.
2012. aug. 17. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!