A kínai illatos omlós csirke receptje kellene, de! Nem az olajban keményítős bundában kisütötté, hanem valahol, valamikor olvastam egy olyat, ahol a csirkét forró vízbe tették, picit forralták, aztán hagyták a vízben. Ki ismeri? Hogy kell készíteni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 11:21
11/11 A kérdező kommentje:
A vízmennyiséggel nem lehetett probléma, bővel fedte, emellett olyan forró nyári napon készítettem, hogy a gyors kihűlés sem jöhet szóba. Leginkább a "kövérségre", mármint a csirkéére:) tippelek, mint a probléma forrására.
Köszi az új ötleteket! Most azért gyűjtöm még a kedvet az újabb próbálkozáshoz...:)
2012. szept. 11. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!