Hogyan kell a kínai kajáknál panírozni a csirkét?










ez aranyos :D
attól függ melyik csirkére gondolsz. illatos csirkét úgy, hogy keményítőt és vizet sűrű palacsinta tészta állagúra keversz ki, kedeved szerint önts hozzá barna sört (persze ne egy üveggel:D). Az magyarországi éttermekben kínai fűszerkeverékkel szórják meg a húst, ezután mártják a tésztába. Nagyon fontos, hogy felhevült olajban süsd ki, mert különben megszívja magát.
Egyébként Kínában nincs is ilyen =)) Legalábbis én még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!