Hogyan kell a kínai kajáknál panírozni a csirkét?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 11:03
2/3 anonim válasza:
az nem panír rajta, hanem tészta!
3/3 anonim válasza:
ez aranyos :D
attól függ melyik csirkére gondolsz. illatos csirkét úgy, hogy keményítőt és vizet sűrű palacsinta tészta állagúra keversz ki, kedeved szerint önts hozzá barna sört (persze ne egy üveggel:D). Az magyarországi éttermekben kínai fűszerkeverékkel szórják meg a húst, ezután mártják a tésztába. Nagyon fontos, hogy felhevült olajban süsd ki, mert különben megszívja magát.
Egyébként Kínában nincs is ilyen =)) Legalábbis én még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!