Kezdőoldal » Ételek, italok » Nemzetek ételei, italai » Hogyan kell a kínai kajáknál...

Hogyan kell a kínai kajáknál panírozni a csirkét?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 19. 11:03
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
2008. ápr. 19. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
83%
az nem panír rajta, hanem tészta!
2009. jan. 18. 23:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

ez aranyos :D

attól függ melyik csirkére gondolsz. illatos csirkét úgy, hogy keményítőt és vizet sűrű palacsinta tészta állagúra keversz ki, kedeved szerint önts hozzá barna sört (persze ne egy üveggel:D). Az magyarországi éttermekben kínai fűszerkeverékkel szórják meg a húst, ezután mártják a tésztába. Nagyon fontos, hogy felhevült olajban süsd ki, mert különben megszívja magát.

Egyébként Kínában nincs is ilyen =)) Legalábbis én még nem láttam.

2010. aug. 12. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!