Aki zabkorpával, illetve zabpehellyel szokott panírozni, leírná, hogyan csinálja?
Figyelt kérdés
Tehát hogy a morzsa helyett használja, vagy hogyan? Zabpehelyt még hogyan tudok főzéshez használni? Olvastam, hogy rakott dolgokhoz is jó, rizs helyett. Aki szokott így főzni, írna nekem pontos receptet? Jöhet akár privátban is. Nagyon köszönöm!2010. márc. 25. 19:42
1/4 anonim válasza:
Így van, a panírozás utolsó lépése a zabpehely. VAgy zabkorpa. Mikor mi, de inkább zabkorpa. Zabpehely nekem nem vált be a rakott cuccokhoz, olyan hogyismondjam taknyos vagy milyen.Fura. Én a rakottaknál a rizst kölessel, vagy árpagyönggyel helyettesítem.
2/4 anonim válasza:
én alufóliát olayspray-jel befújtam, a húst tojásba tettem, majd megforgattam búzakorpában (mert csak az volt otthon, de ezt nem ajánlom, nem olyan finom). a sütőben fél ideig fólia alatt, majd fólia nélkül sütöttem. a husit meg is forgattam (a fenekét felülre, a tetejét alulra).
így bő olaj nélkül tudtam megsütni, egész jó lett!
interneten utána tudsz nézni tepsiben sült rántott hús néven.
3/4 anonim válasza:
és csináltan úgy is, hogy korpa - tojás - korpa. így vastagabb panírt kaptam.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat, jöhetnek ám még :)
Az nagyon nagy baj, ha olajban sütöm, mint a többit? Ha mondjuk sütőben sütöm, az mennyi idő? És milyen hőfokon kell sütni?
2010. márc. 25. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!