Buzakorpával lehete panirozni? Pl. Sajtot.
Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 12:47
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszul irtam zabkorpaval.
2010. márc. 19. 13:00
2/3 anonim válasza:
Elvileg lehet, de a korpa önmagában elég fűrészpor ízű, száraz cucc, én félnék, hogy elrontja a szaftos husikát .=). Esetleg próbáld meg legközelebb, amikor rántott húst készítesz, hogy egy szeletet korpába forgatsz a morzsa helyett és akkor első kézből értesülsz, hogy finom-e. Én amúgy búza- vagy zabcsírával biztos kipróbálnám, úgy biztosan szaftos marad :=)
3/3 anonim válasza:
lehet, próbáltam is. bő olajban sütve isteni, de tepsiben sütve azokon a részeken, ahol nem lett ropogós, megmaradt a búzakorpa íze (szappanos). a zabkorpának nincs rossz íze.
sajtot azért nem biztos, hogy ezzel paníroznék, mert az folyik szét midnenhova, de brokkolit, husit, ilyesmit, simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!