Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Pangasius halfilét egy kissé...

Pangasius halfilét egy kissé fagyottan kezdtem panírozni, úgy is jó?

Figyelt kérdés
Kisült a hal, de nem olyan mint az éttermekben...lehet teljesen ki kellett vna engednem?!
2010. aug. 20. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell olvasztani, besózni és állni hagyni, hogy átjárja a só., utána süsd, finom lesz.
2010. aug. 20. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen ki kell engedni, mint az előző írta, mert levet eresz, amit el kell távolitani. Ha bepanírozod, akkor a panir fogja felfogni tehát elázik.A sütéstől nem lesz ropogós a bundája.
2010. aug. 20. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:

legtöbb halfilét tanácsos kiolvasztani saját tapasztalataim szerint, habár azért figyelmedbe ajánlanám hogy a pangasius filé káros (hogy ne használjak annyira erős szót hogy mérgező) anyagokat tartalamaz.

[link]

2010. aug. 20. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mindenhogyan rossz lesz.

Iszonyat ez a hal :(

2012. júl. 21. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!