Pangasius halfilét egy kissé fagyottan kezdtem panírozni, úgy is jó?
Figyelt kérdés
Kisült a hal, de nem olyan mint az éttermekben...lehet teljesen ki kellett vna engednem?!2010. aug. 20. 13:00
1/4 anonim válasza:
Ki kell olvasztani, besózni és állni hagyni, hogy átjárja a só., utána süsd, finom lesz.
2/4 anonim válasza:
Teljesen ki kell engedni, mint az előző írta, mert levet eresz, amit el kell távolitani. Ha bepanírozod, akkor a panir fogja felfogni tehát elázik.A sütéstől nem lesz ropogós a bundája.
3/4 anonim válasza:
legtöbb halfilét tanácsos kiolvasztani saját tapasztalataim szerint, habár azért figyelmedbe ajánlanám hogy a pangasius filé káros (hogy ne használjak annyira erős szót hogy mérgező) anyagokat tartalamaz.
4/4 anonim válasza:
Tök mindegy, mindenhogyan rossz lesz.
Iszonyat ez a hal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!