Hogyan készítitek a Pangasius halfilét?
Figyelt kérdés
Kiolvasztjátok vagy fagyasztva használjátok, hogyan sütitek, mekkora darabokba, milyen fűszert használtok, minden érdekel, nekem olyan fura állagú lesz a hal, mikor kisütöm, adjatok kérlek ötletet :)2011. márc. 10. 22:07
1/5 anonim válasza:
kiolvasztjuk, besózzuk beborsozzuk, belemártjuk lisztbe, kisütjük :)
2/5 anonim válasza:
Kiolvasztom, es bepacolom! A pac a kovetkezo szokott lenni: hal fuszer keverek, feher bors, pici fokhagyma, friss petrezselyem! Ezt keves oliva olajon megsutom mig szep arany szinu lesz. ( meg is kivantam)
Probald ki, nagyon fincsi.
3/5 anonim válasza:
Mi rántjuk. :) És nagyon finom, hagymás burgonyasalátával. Mondjuk így nem túl diétás... de nem is a diétás rovatban van a kérdés :)
4/5 anonim válasza:
Mikor kiolvadt sózd meg,egy kevés kapor.Szórd meg zsemlemorzsával de ne sokkal csak annyival amennyit magára vesz a nedvessége által,ettől jó ropogós lesz.Aztán serpenyőbe vagy rostlapon kevés oliván süsd meg.Fehérbort citomlevet ízlés szerint.Hozzá mondjuk legyen burgonyapüré.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a tanácsokat, megfogadom őket :)
2011. márc. 11. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!